3a GERUNDA ROAD

06/11/2017

El passat dia 1 de novembre es va celebrar la 3a edició de la GERUNDA ROAD amb una participació de 500 corredors.

El passat dia 01 de novembre, coincidint amb les Fires i Festes de Girona, vam celebrar la 3a edició de la GERUNDA ROAD amb una participació de 500 corredors.

Una participiació dividida en un 50% de participants que van fer el recorregut curt de 98 Km i l'altre 50% en la volta llarga de 135 Km. Acompanyats tots ells per Mossos d'Esquadra de Trànsit, motos de l'organització i el més important, un dia esplèndid per a la pràctica del ciclisme.

Els dos recorreguts van iniciar-se a Fontajau (Girona) i sota un recorregut comú fins a St. Hilari passant per Vilabalreix, Aiguaviva, Vilobí i Sta. Coloma de Farners. Es separaven posteriorment al descens d'Osor i arribant a la població d'Anglés, on els del recorregut curt enfilarien cap a Bonmatí i les Serres, mentre que els de la llarg anirien fins a Les Planes per fer el port de Les Encies. Tot seguit un descens per la carretera de la Vall del Llèmena, els portaria a tots dos recorreguts a un pas per la carretera de Canet d'Adri i finalitzant de nou a Fontajau (Girona).

Una fí de festa al Village instal·lat al Parc de Domeny, on se'ls hi repartiria un bon esmorzar en una zona de descans ideal per comentar entre ells, com havia estat l'experiència.

Des de el Club Ciclista Sport Ter - Els Bandolers, ja treballem per incorporar novetats en la propera edició.

PODEU VEURE IMATGES I TEMPS A L'APARTAT GALERIA.

Salut i pedals!!!