Ruta Bandolera

La RUTA BANDOLERA, és un recorregut, possible de realitzar amb dos, tres, o quatre jornades, depenent del nivell ciclista del qui el realitzi o també de les ganes de contemplar, veure o gaudir, dels paisatges, la pau i la història dels llocs visitats!!

Estem treballant per presentar-vos una manera de gaudir de la bicicleta i de la colla d'amics i amigues en un recorregut de 220 km.

Dos, tres, o quatre dies… son els que hi podreu dedicar en plenitud a completar-lo, vosaltres escollireu!!!

Hem buscat un recorregut per omplir la nostra ment, i a l’hora, amb un esforç físic possible, sense dificultat excepte algun lloc d'enllaç l'objectiu es aconseguir realitzar la Ruta amb normalitat i satisfacció!!

Autèntica!!  Pels seus camins exclusius, les seves vistes úniques , la seva història i les seves llegendes…retingudes per els paratges del Subirà i les Guilleries, recorren els antics camins dels bandolers, el principal, Joan Sala, alies en Serrallonga!!

Us mostrarem els llocs més emblemàtics, més amagats i tota la Terra de l’Aigua!! La Comarca de la Selva, Els pantans de Sau i Susqueda, Rupit Tavertet, El Coll, i un munt més d’indrets  fantàstics!!. Gaudint de la seva gastronomia i llocs per hospedatge on us acolliran la seva gent.

D’acord amb les vostres necessitats, nosaltres posarem al vostre abast la possibilitat  de realitzar la nostra RUTA BANDOLERA BTT amb els nostres serveis que us oferiran, el trac del recorregut, trasllat d'equipatges i contractació del vostre hospedatge. Amb la possibilitat de tenir assistència mecànica.

AVIAT LA PODREU GAUDIR!

Salut i pedals!