Gerundona

Marxa Cicloturista la GERUNDONA ROAD.

Es tracta d'una marxa cicloturista de carretera, destinada a totes les noies i dones que pactiquen o s'inicien en aquest esport tant maravellós de la bicicleta.

Una marxa composada per dos recorreguts, a escollir per les participants. Un de curt amb un total de 55Km. i un de llarg amb 95Km. que transcorren per les carreteres on molts del professionals d'aquest esport s'hi entrenen de forma habitual.

Amb l'objectiu de fomentar aquest esport entre les dones, la marxa esta pensada per a tots els nivells, i amb recolzament d'assitència al final de cada grup, avituallaments duran els recorreguts i amb un fí de marxa al mateix loc de sortida amb un "village" on hi ha entrega d'un esmorzar, obsequis i reconeixements.

També cal esmentar que gràcies als nostres patrocinadors, col·laboradors i amics que trobeu al peu de la pàgina d'inici, podem fer entrega d'un mallot de regal a cada participant. I aquestes poden fer la seva col·laboració personal amb una aportació voluntaria en la inscripció per l'ONCOLLIGA.

Aquí a l'esquerra de la pàgina, podeu trobar els recorreguts, l'altimetría, l'opció d'allotjament a Girona, i diferents imatges del mallot obsequi i la d'adquirir el culot a conjunt!

Igualment, tota la infromació addicional referent a la Marxa!!

Podreu trobar imatges i resum dels temps d'arribada de la marxa a l'apartat de GALERIA.

Gràcies a totes les participants de les darreres edicions i animeu-vos a participar-hi.

Salut i pedals!

INSCRIPCIONS 2018

Periodes d'inscripció i preus:

Fins els 31/07/2018 (25€) - De l'01/08 al 31/08 (30€) - De l'01/09 al 25/09 (35€) - Del 26/09 al 30/09 (40€)

Recollida de dorsals: Dia 29/09 al DECATHLON de GIRONA de 09:30 - 13:00 i de 16:00 - 21:30, mateix dia 30/09 a partir de les 07:30 al Village.

COM A NOVETAT!!!! TENIU LA POSSIBILITAT DE FER UN CAP DE SETMANA ORGANITZAT PER CENTRE BIKER GIRONA - RENT&CYCLING (VEURE PACK ADJUNT)

RESULTATS A INFORMACIÓ ADICIONAL O www.online.cronotime.net